woensdag 7 mei 2014

Afvallen met groene thee

www.teaworld24.nl
Afvallen met groene thee Groene thee zorgt ervoor dat je vetverbranding gestimuleerd wordt. Belangrijk is dat je hierbij gezond en gevarieerd eet, en voldoende beweegt. Tevens reguleert groene thee je bloedsuikerspiegel en verlaagt het je cholesterolgehalte. Wetenschappelijk onderzoek heeft zelfs aangetoond dat groene thee zorgt voor een snellere stofwisseling. Hierdoor verbruik je meer energie en val je dus sneller af.
Natuurlijk moet je niet direct liters groene thee gaan drinken. Ook hier geldt: overal waar ‘te’ voor staat is niet goed. Vervang je koffie dus voortaan voor een kop thee, maar drink niet meer dan vier koppen thee op een dag. Wel is het belangrijk om het lange tijd vol te houden. Thee zorgt er namelijk niet voor dat je in korte tijd veel afvalt. Door langer tijd elke dag groene thee te drinken zul je merken dat je gewicht verliest.
Minder stress met groene theeGroene thee zorgt ervoor dat je stresshormoon in je lichaam zakt tot een normaal niveau. Thee bevat ingredi├źnten die invloed hebben op stressreacties.
Ook blijkt uit onderzoek dat groene thee de slaapkwaliteit verbetert, zodat je je overdag uitgerust voelt. Thee bevat namelijk een aminozuur genaamd theanine. Theanine heef een kalmerende werking.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten